Magamról

Több éve programozással foglalkozom. Tevékenységem az utóbbi időben a webprogramozás, weboldal készítés, adatbázisok fejlesztése - optimalizálása irányába tolódott el. Munkáim során mindig nagy hangsúlyt fektetek a pontosságra, az esztétikus megjelenésre, a könnyű használhatóságra, illetve a készített weblapok kereső optimalizálásra.

Amióta programozok, igyekeztem minél több programnyelvet, probléma megközelítési módot, szabványt, ajánlást és technológiát megismerni. Szeretem a kihívásokat, a bonyolult feladatokat, és eddig a legtöbb felmerülő akadállyal megbirkóztam. Webes munkáim során fontosnak tartom a mind szerver, mind a kliens oldalon felmerülő hibalehetőségek kiküszöbölését.

Megbízásaim mellett egy saját PHP - MySql alapú adminisztrációs (CMS) rendszer fejlesztésével foglalkozom. Ez egy keretrendszerből illetve kiegészítő modulokból felépülő, bővíthető adminisztrációs felület, melyet hatékony és megbízható munkaeszköznek terveztem, ennélfogva könnyen bővíthetem, ügyfeleim igényeihez alakíthatom.

Szabadidőmben kisebb szoftverek fejlesztésével foglalkozom. Ezek többségét a Letöltés menüpont alatt találhatja meg.

Munkámat kizárólag távmunkában végzem, de E-Mailben valamint telefonon a nap 24 órájában a rendelkezésére állok.

© 2006 - 2018 Kiss János Áron | kjaron.extra.hu | Kapcsolat